Projecttteam

 • +Marion van der Heijden - projectleider inhoud (muziek)
  Marion is na 10 onderzoeksarts op de cardiologie geweest te zijn sinds 2000 managing director van de WCN (vereniging Werkgroep Cardiologische centra Nederland), die met haar 58 leden (maatschappen cardiologie in niet-academische ziekenhuizen) de grootste perifere onderzoeksgroep is in Nederland.

  “Hoewel piano en zang haar grote passies waren, heeft ze toch gekozen om de weg van de medicijnen en daarna cardiologie te volgen en niet te kiezen voor een carrière in de super troupers. Haar doel in het leven is om mensen te helpen. Dit laatste zal ze zelf waarschijnlijk ontkennen. Een zus.”

 • +Monique Peters - projectleider organisatie
  Sinds 3,5 jaar werk ik nu voor de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie en van meet af aan vond ik cardiologen ambitieus, enthousiast en slagvaardig. Deze eigenschappen vertalen zich in alle activiteiten van de vereniging en ook in dit prachtige initiatief. Eerlijk gezegd had ik wel enige twijfel toen Marion met het idee kwam om een concert in het Concertgebouw Amsterdam te organiseren maar gaandeweg kreeg het project steeds meer vorm en inmiddels ben ik razend enthousiast! Dit wordt een fantastisch en uniek evenement en het doet me groot genoegen dit samen met het projectteam te kunnen organiseren. • +Michiel de Graaf - productieassistent
  Mijn naam is Michiel de Graaf. Ik werk als PhD-student in het Leids Universtair Medisch Centrum waar ik onderzoek doe naar CT-scans van kranslagvaten. Na mijn promotieonderzoek ga ik mijn co-schappen lopen en daarna kan ik hopelijk starten met de opleiding tot cardioloog. In mijn vrije tijd speel ik sinds twee jaar piano, maar nog niet goed genoeg om mee te spelen met het orkest. Gelukkig kan ik als productieassistent wel een steentje bijdragen aan dit mooie project.